Diriliş Ertuğrul 50. Bölüm izle 16-03-2016 Diriliş Ertuğrul 16 Mart 2016 Son Bölüm izle Trt Youtube bedava izle


Diriliş Ertuğrul 50. Bolum
internet Aleminde en iyi sorgulanan dizilerimiz arasında olmasından ötürü Diriliş Ertuğrul televizyon dizisini üyelerimiz için detaylı inceledik. Diriliş Ertuğrul 50. bölüm 16-03-2016 akşamı hayranlarını tv başına toplayacak daima yaptığı benzeri. internete genelde sorgulanan arama kelimeleri şu şekildedir Diriliş Ertuğrul 50. bölüm parasız Diriliş Ertuğrul dizisi yeni bölüm yoğun şekilde ilginç olacağına inanıyoruz.

son bölüm son fragmanı epey bir hareketli gözüküyor. Diriliş Ertuğrul geçen bölümüyle bir hayli kendinden söz ettirdi. Fenomeni her daim yükselen yerli dizi Diriliş Ertuğrul 50. bölüm 16-03-2016 tarihinde yeni ve eski hayranlarına merhaba diyecek. takip ediyoranız bu bölümle ilgili görüş beyan edebilirsiniz
Diriliş Ertuğrul 50. Bölüm Tek Parça izle 16-03-2016,Diriliş Ertuğrul 50. Bölüm Full izle,Diriliş Ertuğrul 50. Bölüm Full Tek Parça seyret,Diriliş Ertuğrul son bolum izle,Diriliş Ertuğrul 50. Bölüm Full Hd izle,Diriliş Ertuğrul 50. Bölüm Full izle,Diriliş Ertuğrul 50. Bölüm internetten izle,Diriliş Ertuğrul 50. Bölüm Tek Parça HD izle,Diriliş Ertuğrul 50. Bölüm izle ,Diriliş Ertuğrul 50. Bölüm izle


DiRiLiş ERTUğRUL 49. BöLüM öZETi


 Hayme otağda kaybolan mührün Tangut’un üstünden çıkması, oldukça çok soruyu da beraberinde getirmiştir. başka yandan Aksakallılar, Ertuğrul’a yeni bir vazife vermişlerdir. Obaya döndüğünde olanları öğrenen Ertuğrul, annesi ve ağabeyi Gündoğdu ile tartışır. Daha yaşananların şokunu üstünden atamayan Ertuğrul, çılgın Demir’in ölümüyle yıkılmıştır.


Ertuğrul, ağabeyi Sungur Tekin ve Artuk Bey ile konuşarak Gümüştekin’le hesaplaşmaya karar verir.Ertuğrul, Gümüştekin’den bir şey öğrenebilecek midir? Gümüştekin ile Ertuğrul arasındaki bu tartışma obada neler meydana getirecektir? Selcan ve Banu çiçek’i birlikte gören Aytolun’un tepkisi ne olacaktır? tüm bildiklerini Korkut Bey’e söz eden Selcan’ı neler beklemektedir? Banu çiçek, hangi suçtan ötürü kafesli çadıra atılır? Gündoğdu’nun yeni öğreneceği sırlar onu nasıl etkileyecektir? Ertuğrul, Gümüştekin ve Aytolun’un planlarını çözebilecek midir? tüm bu soruların cevabı Diriliş 49. Bölümde.

Konusu :
Osmanlı Devletinin kurulmasından önceki dönemi konu alan Diriliş Ertuğrul Gazi Dizisi yakında TRT 1 ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Dizide Ertuğrul Bey ile Halime Hatun (Esra Bilgiç)' nun destansı aşkının yanı sıra Ertuğrul Gazi ile abisi Gündoğdu arasındaki iktidar savaşı da izleyiciyi ekranları başına toplayacak. Dünyaya yüz yıllar boyunca hükmetmiş bir devletin temellerinin nasıl sağlan atıldığını konu edinecek olan dizide aynı zamanda Bey kızı olan Selcan Hatunun iktidar isteğinden dolayı meydana gelen entrikalar da konu edinilecek. Hem aşkını en iyi şekilde yaşayan hemde öz abisi ile iktidar savaşına giren Ertuğrul Gazinin en büyük sorunu ise zamanın Bizans İmparatorluğunun güçlü komutanlarından Titus ve zamanın Mason lideri Üstadı Azamı ile olan savaşıdır.
Müslümanlara ve Türklere yapılan zulümden muzdarip olan koca hükümdar, dünyaya yıllarca hükmetmiş Türklerin böyle zor durumda olduğunu görmüş ve bu kötü gidişata dur demenin zamanının geldiğini anlamıştır. Hem Türk Beyleri arasındaki savaşı bitirmek hemde Türklerin tarihte hak ettiği yere gelmesini sağlamak için büyük bir devlete ihtiyaç olduğunu anlamış ve bunun için ilk adımları atmaya başlamıştır. Babası Süleyman Şah' tan aldığı savaş ustalığı ve yürekliliği ve annesi Hayme Anadan aldığı merhametliliği ile Türkleri tek çatı altında toplamayı hedef edinen koca hükümdar Ertuğrul Gazinin bu yoldaki en büyük destekçileri ise Turgut Alp (Cengiz Coşkun), Doğan Bey (Cavit Çetin Güner) ve Bamsı Beyrek (Nurettin Sönmez) olacaktır. Bu Alpler ayrı ayrı özellikleriyle Ertuğrul Gazinin daima gözdesi olmuşlardır.
Dizide Ertuğrul Gazinin akıl hocalığını ve yol göstericiliğini ise İlyas Fakih, İbn-i Arabi ve Kurdoğlu yapacaktır. Kendileri yılların tecrübesiyle öğrendiklerini bu yağız delikanlı Ertuğrul' a aktaracak , yılların tecrübesi ile yürekli bir delikanlının birlikte hareket etmesinin sonucunda yıllarca zulüm gören ve kendi içinde savaşan Türkler yükselme dönemine girecek ve adete bir Diriliş meydana gelecektir. Dizimizi bir dörtlükle ifade edecek olursak

Labels: ,



2 Responses to "Diriliş Ertuğrul 50. Bölüm izle 16-03-2016 Diriliş Ertuğrul 16 Mart 2016 Son Bölüm izle Trt Youtube bedava izle"

  1. Unknown says:

    Trt nin en çok izlenen dizisi

  2. mbdizi says:

    dizi izle Günümüzde bir site açmak artık 5 dakika gibi bir zaman alıyor. Lakin site açmak sorun değil siteyi açtıktan sonra o siteyi kullanıcıya begendirtmek o kullanıcıyı sitede tutabilmek ve beyinde kalıcılık odaklattırmaktır. hd dizi izle Bu internet sitelerini kısım kısım olarak ayıracak olursak. Benimsin izle Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Benimsin (Beintehaa) dizisinde Zain ve Aaliya adlı iki kuzenin nefret ve tutku dolu hikâyesi anlatılıyor. Sensiz Olmaz izle Ekranların sevilen Hint dizisi Sensiz Olmaz izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Büyük beğeni ile izlenen Sensiz Olmaz'da şok gelişmeler yaşanacak. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz izle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Hızır ve Ünal'ın karşılıklı hamleleri diziye damga vurdu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde Hızır, Ünal'ı öldürme planı içinde masa üyeleri ile görüşürken, Ünal'ın hamlesi tüm planları bozdu.

Leave A Comment:

İzleyiciler

Blogger tarafından desteklenmektedir.